» Oferte Early Booking

Oferte early booking, oferte first minute

Circuit Vietnam Hanoi – Ninh Binh – Ha Long Bay – Phu Quoc – Saigon – Mekong Delta plecare 20 Octombrie 2018

ninh binh vietnam

 

DETALII PROGRAM

 

Ziua Itinerariu Ghid/Șofer Mese
Ziua 1 Hanoi – Sosire Ghid si Șofer (-, Pranz, -)
Ziua 2 Hanoi Ghid si Șofer (Mic dejun, Pranz, -)
Ziua 3 Hanoi – Ninh Binh Ghid si Șofer (Mic dejun, Pranz, -)
Ziua 4 Ninh Binh Ghid si Șofer (Mic dejun, Pranz, -)
Ziua 5 Ninh Binh – Ha Long Bay Ghid si Șofer (Mic dejun, Pranz, Cina)
Ziua 6 Ha Long Bay – Hanoi – Phu Quoc Ghid si Șofer (Mic dejun, Pranz, -)
Ziua 7 Phu Quoc Fără Ghid si Fără Șofer (Mic dejun, -, -)
Ziua 8 Phu Quoc Fără Ghid si Fără  Șofer (Mic dejun, -, -)
Ziua 9 Phu Quoc – Saigon Ghid si Șofer (Mic dejun, -, -)
Ziua 10 Saigon – Mekong Delta – Saigon Ghid si Șofer (Mic dejun, Pranz, -)
Ziua 11 Saigon – Departure Ghid si Șofer (Mic dejun, -, -)

HARTA CIRCUIT VIETNAM

vietnam circuit map

Vietnam circuit map

DETALII PROGRAM

 

Ziua 1. HANOI – SOSIRE (-, PRANZ, -)

Transfer cu mașina: 0h45 // Distanta: ± 30 km

Old Quarter HANOI

Old Quarter HANOI

Sosire la aeroportul Noibai International si întâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel, check-in și relaxare. Prânz la un restaurant cu specific vietnamez.

După-amiaza, mergeți la o plimbare liniștită în centrul vechi din Hanoi. Situat în centrul orașului, cartierul conține o gamă captivantă de treizeci și șase de străzi înguste, unde comercianții obișnuiau să vândă mărfuri în funcție de strada pe care se află.

Hanoi train street

Hanoi train street

 

Continuați plimbarea de-a lungul căii ferate din Hanoi și aflați despre viața oamenilor care locuiesc practic pe traseul trenului, in imediata vecinătate a caii ferate. Apoi, descoperiți comerțul de bijuterii pe „Silver Street”, cu o perspectivă asupra producției și istoriei acestei industrii.

 

Mai târziu, va veti bucura de Long Bien Bridge și de vederea panoramică asupra râului de culoare rosiatica cu care ne vom mai intalni in acest circuit din Vietnam.

Long Bien Bridge Hanoi

Long Bien Bridge Hanoi

Continuați cu o plimbare pe Banana Islsi pentru o imagine asupra comunităților plutitoare care trăiesc pe insula dintre malurile râului roșu. Aveți ocazia să vedeți apusul soarelui din Asia de Sud-Est de pe cel mai vechi pod din oraș.

Seara, timp liber..

Noaptea se petrece in Hanoi.

 

ZIUA 2. HANOI (MIC DEJUN, PRANZ, -)

 

Hanoi - Ho Chi Minh mausoleum

Hanoi – Ho Chi Minh mausoleum

Prima oprire va fi la mausoleum-ul Ho Chi Minh si veti avea posibilitatea de a merge în interior. Vom continua spre grădina fostului Palat al Guvernatorului din Indochina, acum Palatul Prezidențial. Dupa vom vizita casa lui Ho Chi Minh și unica pagoda cu un singur pilon.

 

 

Continuam circuitul vizitând Van Mieu (templul literaturii), care a fost fondat în 1070 ca un templu confucian. Quoc Tu Giam (Universitatea Națională) a fost înființat în acest templu pentru a educa populația mandarina din Vietnam în 1076. Quoc Tu Giam este prima universitate din Vietnam, precum și în Indochina. Aderarea sa la templu face din Van Mieu atât un centru spiritual cat și intelectual al Vietnamului.

Van Mieu - literature temple

Van Mieu – literature temple

Luam masa la un restaurant local. După-amiază, transfer la Muzeul de Etnologie, unul dintre cele mai de succes muzee din Asia de Sud-Est. Sunt expuse costume și stiluri de viață ale celor 54 de grupuri etnice care locuiesc în Vietnam. În parcul care se învecinează cu muzeul, descoperiți o reconstituire a multor tradiții locale.

Apoi, mașina ne va transfera la Pagoda Tran Quoc, cea mai veche pagodă budistă din Hanoi. Pagoda este construită în secolul al VI-lea în timpul domniei împăratului Ly Nam De (544-548). Lăsați-va copleșiți de pacea ce stăpânește pagoda și bucurați-vă de o vedere magnifică a Lacului Mare (Lacul Vestic), unde este localizată pagoda.

Tran Quoc Pagoda

Tran Quoc Pagoda

Dupa aceea ne intoarceam la hotel si va puteti petrece seara după bunul plac . Noaptea se petrece în Hanoi.

ZIUA 3. HANOI – NINH BINH (MIC DEJUN, PRANZ, -)

 Transfer cu mașina: 2h30 // Distanta: ± 100 km

ninh binh vietnam

ninh binh vietnam

Dimineața, ne îndreptam spre provincia Ninh Binh, cunoscută și sub denumirea de „Ha Long on land”. Peisajul se transformă în câmpuri de orez nesfârșite, iar drumul șerpuiește in zig-zag prin mediul de viață al deltei Râului Roșu.

 

 

Vom avea un transfer la casa doamnei Dung pentru prânz. Vom primi o întâmpinare plăcută și vom fi rasfatati cu un prânz alcătuit din specialități locale, înconjurați de împrejurimile idilice create de vârfurilor nesfârșite ale plantelor de orez.

Traditional Vietnamese Lunch

Traditional Vietnamese Lunch

După prânz, vizitați pagoda Bai Dinh, considerată cel mai mare complex budist din Vietnam, o frumoasă arhitectură înconjurată de uimitorul peisaj al provinciei. Acest templu faimos este un site popular pentru pelerinii budiști din tot Vietnamul.

 

 

Trang Un Valley

Trang Un Valley

Apoi urmează complexul ecoturistic Trang Un, destinație recunoscută ca patrimoniu natural al omenirii de către UNESCO în 2014. Ne vom imbarca pe o croazieră sampan pentru a descoperi cele 9 Peșteri Trang dintr-un mediu unic alcătuit din peșterile de calcar mărginite de diferite temple si pagode construite pe pantele montane.

Transfer la hotel. Check in și relaxare.

Noaptea se petrece in Ninh Binh.

ZIUA 4. NINH BINH (MIC DEJUN, PRANZ, – )

 

Dimineața, bucurați-vă de o scurtă călătorie cu mașina spre satul Yen Mac, unde va urma o primire călduroasă a unei familii locale. Urmați gazda și vizitați o piață rurală autentică, cu o atmosferă plină de viață în mijlocul soarelui glorios. Experimentați viața locală în timp ce vă aflați la piață și cumpărați alimente proaspete pentru pregătirea unui prânz împreună cu familia.

Apoi, aflați despre istoria orașului și, de asemenea, descoperiți misterele din sat sub îndrumarea expertului familiei locale. Pe străzile înguste, vizitați o pagodă locală și absorbiți spiritul acestei zone fascinante. Implicați-va în viața locală prin observarea / participarea la activități cum ar fi grădinăritul, cultivarea orezului și descoperirea artizanatului local. În jurul prânzului, veti lua masa impreuna cu familia locala.

După-amiaza, ne vom plimba cu bicicleta pentru a ajunge la Peștera Hang Mua, cunoscuta si sub numele de „grota dansatoare”. De aici, urcați 450 de pași pentru a ajunge la vârf pentru o vedere panoramică uimitoare a Tam Coc-ului.

Trang an mua cave

Trang an mua cave

Transfer la hotel.

Noaptea se petrece in Ninh Binh.

ZIUA 5. NINH BINH – HA LONG BAY (MIC DEJUN, PRANZ, CINA)

 Transfer cu masina: 3h30 // Distance ± 155 km

Dimineața o începeți cu o călătorie spre Halong, care înseamnă literalmente „Dragon Descendent”. Cum ajungeți la dig in jurul prânzului , bucurați-va de o călduroasa primire la bordul navei de croazieră; un amestec subtil de decor tradițional și contemporan, barca a fost concepută pentru a satisface cerințele de frumusețe necesare unei astfel de locații atrăgătoare.

După ce ne cazam în cabină, ne vom bucura de o degustare de fructe de mare suculente, servită în mijlocul unei priveliști panoramice compusă din vârfuri abrupte și vârfuri de calcar semi-scufundate. Apoi mergem spre Pestera Luon și vom putea pescui; o oportunitate de a interacționa cu pescarii locali, prin învățarea tehnicilor lor sau o plimbare într-o barcă cu vâsle la baza marilor stânci verzi. Călătorind de-a lungul golfului în liniște absolută, se pot aprecia mai mult miile de formațiuni de calcar.

Halong Bay

Halong Bay

Dupa ce ne intoarcem la barca, vom pleca mai departe spre Titov Islsi; o oportunitate de a face caiac sau de a înota în apele angelice. Putem urca pe vârful insulei pentru o priveliște panoramică a golfului ce ne va taie răsuflarea.

Halong Bay

Halong Bay

Dupa ce ne vom intoarce la barca, vom continua voiajul si vom ancora la 587 Nha Lat. Sub cerul senin, puntea superioară oferă o vizibilitate asupra apusului magic al soarelui care coboară sub orizontul mării violete, creând o paletă completă de culori incandescente. După o băutură răcoritoare și fructe de sezon, vă puteți întinde pe puntea superioară contemplând frumusețea golfului Halong la apus; sau să participați la activități de sculptură de fructe și legume ori pictură făcută din scoici și frânghii.

Halong Bay

Halong Bay

Cina va fi o experiență de neuitat din fructe de mare meticulos alese si preparate , înainte de a petrece noaptea la bord.

ZIUA 6. HA LONG BAY – HANOI – PHU QUOC (MIC DEJUN, PRANZ, -) 

Transfer cu masina: 3h30 // Distance ± 155 km

Înainte de a vă bucura de micul dejun, participați la Tai Chi pe punte sub apariția soarelui din sud-estul asiatic. Dupa această experiență, explorați o peșteră impresionantă formată din mii de stalactite, stalagmite care formează un palat natural minunat.

Vom naviga încet înapoi spre dig în împrejurimile maiestuoase ale munților. Revenim la masina pentru a călători înapoi la Hanoi. Sosire la Aeroportul Internațional Noi Bai din Hanoi pentru a călători în Phu Quoc. Zbor VN 1231 – Hanoi 17:00 – Phu Quoc 19:05

La sosirea in aeroportul din Phu Quoc, vom fi transferați la hotel. Check in și relaxare.

Phu Quoc

Phu Quoc

Petrecem noaptea în Phu Quoc

ZIUA 7. PHU QUOC (MIC DEJUN, -, -) 

Phu Quoc

Phu Quoc

Ne vom bucura de timp liber in Phu Quoc.

ZIUA 8. PHU QUOC (MIC DEJUN, -, -) 

Phu Quoc

Phu Quoc

Ne vom bucura de timp liber in Phu Quoc.

ZIUA 9. PHU QUOC – SAIGON (MIC DEJUN, -, -) 

Transfer cu mașina: 0h45 // Distanta: 15 km

Dimineața, transfer către aeroportul Phu Quoc pentru zbor înspre Saigon. Zbor VN 1822, Phu Quoc 8:45 – Saigon 9:50.

Sosire în Saigon si transfer la hotel. Check-in și relaxare.

După-amiaza, facem o plimbare cu ghidul in fostul cartier colonial Saigon care se mândrește cu Bazilica

Saigon City Hall

Saigon City Hall

Basilica Notre Dame Saigon

Basilica Notre Dame Saigon

Notre Dame, cu Postul Central al lui Gustave Effeil. De asemenea de-a lungul străzilor Dong Khoi și Nguyen Hue vom avea o priveliște minunată asupra celebrei primării din Saigon. Vizitam Palatul de Reunificare, cunoscut și sub numele de Palatul Păcii, fostul sediu al guvernului sud-vietnamez, vizitam Muzeul Moștenirilor de Război (Muzeul Remicerilor Războiului), care documentează perspectivele războaielor franceze și americane din perspectiva vietnameză.

Saigon Presidential Palace

Saigon Presidential Palace

Noaptea o vom petrece în Saigon.

ZIUA 10. SAIGON – MEKONG DELTA – SAIGON (MIC DEJUN, PRANZ, -)

 Transfer cu mașina: 5h00 // Distanta: ± 200 km

Dimineața, vom pleca intr-o calatorie catre Delta Mekong.

Floating Market - Vietnam circuit

Floating Market – Vietnam circuit

Vizitam provincia Ben Tre, un paradis al nucilor de cocos care se deschide în prezent pentru turism, dar încă păstrează o atingere atât de autentică: căile navigabile ciudate și drumurile din spatele junglelor de cocos, canalele singuratice mărginite de pomii de nucă de cocos de apa, localnici cu biciclete, campuri de orez și multe altele.

Ajungem în cartierul Mo Cay și pornim pe o barcă privată pentru a naviga pe râul Ham Luong. Cum ajungem la Cai, debarcam și vizitam un atelier de procesare a nucilor de cocos. Apoi, facem o călătorie cu tuk-tuk-ul prin sat. Ne oprim la o casă locală și aflam despre procesul de fabricare a maturilor din frunze de nucă de cocos. Gustarea următoare va include câteva fructe exotice care vin direct dintr-o livadă a unei familii locale. Ne vom imbarca pe un sampan pentru a naviga sub umbra copacilor de nucă de cocos. Ne intoarcem la barca și călătorim pe râul Cai Cam. Ultima oprire va fi la o familie pentru un prânz cu specialități locale.

După masa de prânz, servim o băutură răcoritoare și ne întoarcem la Saigon. Ne cazam la hotel. Restul zilei o să fie libera pentru a va putea bucura de oraș.

Noaptea o vom petrece în Saigon.

ZIUA 11. SAIGON – PLECARE (MIC DEJUN, -, -) 

Timp liber pentru a explora orașul pana la plecare. Transfer la aeroport

TARIF 1980 euro/persoana in camera dubla

CIRCUIT VIETNAM – SERVICII INCLUSE SI SERVICII SUPLIMENTARE

SERVICII INCLUSE CIRCUIT VIETNAM:

 • Bilet avion conform orar de zbor:

20 Octombrie Bucuresti 12.55 – Doha 17.40

20 Octombrie Doha 20.25  – Hanoi  07.25 (sosire in 21 Octombrie)

26 Octombrie Hanoi 17:00 – Phu Quoc 19:05

29 Octombrie Phu Quoc 8:45 – Saigon 9:50

31 ctombrie Saigon(Ho Chi Minh) 19.15  – Doha 23.55

01 Noiembrie Doha 06.55 – Bucuresti 11.15 (se poate solicita plecarea din Doha la 16.10 cu o noapte de cazare la hotel de minim 4* cu un supliment de 90 euro/persoana)

 • Toate tururile si transferurile conform itinerariului
 • Cazare in hoteluri de 4*
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate in itinerariu
 • Toate transferurile de la sol cu autoturisme private confortabile si dotate cu A/C
 • Mesele menționate în itinerariu. (Prânz; Cină; Mic dejun)
 • Croazieră/Croaziere așa cum sunt menționate în itinerariu
 • Călătoriile cu barca menționate în itinerariu
 • Ghizi locali in limba engleza
 • Apa îmbuteliata si șervetele in vehicule

SERVICII SUPLIMENTARE: 

Tot ce nu este inclus in „Servicii Incluse”, in mod special:

 • Taxele pentru obținerea vizei
 • Cheltuieli personale (bacșișuri, băuturi, …)
 • Asigurarea de călătorie
 • Early/Late Check-in (se pot solicita la tarif suplimentar)

NOTE

 • Aceasta este doar o cotație, prețurile și disponibilitatea serviciilor pot fi modificate și nu pot fi confirmate decât după efectuarea rezervarii ferme
 • Tarifele de mai sus se bazează pe tarifele actuale de transport. Creșterile preturilor la carburanti ar putea afecta tarifele noastre de transport, caz în care ne rezervăm dreptul de a revizui tarifele

Early Booking Maldive 2017 – 2018

Daca va doriti plaja perfecta, atunci trebuie sa ajungeti neaparat in MALDIVE.

Aceasta destinatie este perfecta pentru persoanele care vor sa se regaseasca, sau au nevoie de odihna si de liniste.

Puteti vedea cateva tarife pentru plecare in data de 19 noiembrie 2017 pentru un sejur de 7 nopti, pentru a va face o idee. Aceleasi tarife sunt valabile si pentru lunile decembrie 2017, ianuarie 2018, februarie 2018 si martie 2018.

Pentru oferte personalizate cu alte hoteluri, sau alte date de plecare ne puteti trimite o cerere pe adresa de e-mail calatoreste@cudragos.ro .

Holiday Island Resort – cu demipensiune 1390 euro/persoana

Sun Island Resort – cu mic dejun 1390 euro/persoana

Reethi Beach Resort Maldives – cu mic dejun 1470 euro/persoana

Kurumba Maldives – cu mic dejun 1640 euro/persoana

Cinnamon Dhonveli Maldives – cu all inclusive 1770 euro/persoana

Velassaru Maldives – cu mic dejun 1870 euro/persoana

Six Senses Laamu Hotel – cu demipensiune 2980 euro/persoana

 

Tariful include:
– Bilete avion Bucuresti – Male si retur
– cazare 7 nopti cu tipul de masa ales in functie de hotel
– transfer Aeroport-Hotel-Aeroport

19NOV SU OTP DXB  1425  2115

20NOV MO DXB MLE  0130  0700

27NOV MO MLE DXB  0810  1435    (stop over)

Noapte escala in Dubai (pentru cazare la hotel de 4* se achita suplimentar 45 euro/persoana)

28NOV TU DXB OTP  1000  1335

7 kg de mana

20 kg bagaj de cala

Oferta valabila pana in data de 26 septembrie 2017 in limita locurilor disponibile:

Pentru detalii sau oferte pentru alte date va stam la dispozitie!

Zanzibar - Tanzania - Calatoreste cu Dragos

Early Booking Zanzibar – Tanzania

Zanzibar - Tanzania - Calatoreste cu Dragos

Astazi ne-am gandit la Zanzibar!

Va propunem cateva variante de tarife pentru plecare in data de 19 noiembrie 2017.

Pentru alte hoteluri, sau alte date de plecare ne puteti trimite o cerere pe adresa de e-mail calatoreste@cudragos.ro .

La Madrugada Beach Hotel & Resort – 855 Euro/persoana cu mic dejun

                                  – 975 euro/persoana cu demipensiune

Beyt Al Salaam – 1150 euro/persoana cu mic dejun

                             – 1350 euro/persoana cu demipensiune

Doubletree by Hilton Resort Zanzibar Nungwi  – 1205 euro/persoana cu demipensiune

                                                                                               – 1310 euro/persoana cu all inclusive

Diamonds Mapenzi Beach Club – 1350 euro/persoana all incluisve

Ocean Paradise Resort – 1170 euro/persoana cu demipensiune

Sultan Sands Island Resort – 1230 Euro/persoana cu all inclusive
Sea Cliff Resort & Spa – 1180 euro/persoana cu demipensiune
Neptune Pwani Beach Resort & Spa – 1430 euro/persoana cu all inclusive

Tariful include:
– Bilete avion Bucuresti – Zanzibar si retur
– cazare 7 nopti cu tipul de masa ales in functie de hotel
– transfer Aeroport-Hotel-Aeroport

Orar de zbor:

Bucuresti – Dubai  14.25  21.15

Noapte escala in Dubai (pentru cazare la hotel de 4* se achita suplimentar 45 euro/persoana)
Dubai – Zanzibar  11.30  16.25

Zanzibar – Dubai  22.00  04.55
Dubai – Bucuresti  10.00  13.35

7 kg de mana

20 kg bagaj de cala

Oferta valabila pana in data de 26 septembrie 2017 in limita locurilor disponibile:

Pentru detalii sau oferte pentru alte date va stam la dispozitie!

Early Booking Sri Lanka

 

Daca va doriti o vacanta exotica in Sri Lanka, este cel mai bun moment sa faceti rezervare.

Mai jos aveti cateva variante de tarife pentru plecare in data de 20 noiembrie 2017. Pentru alte hoteluri, sau alte date de plecare ne puteti trimite o cerere pe adresa de e-mail calatoreste@cudragos.ro .

Hotel Koggala Beach & Club Koggala Village – 660 euro / persoana cu mic dejun

Hotel Susantha Garden  –  740 euro / persoana cu demipensiune

Hotel Mandara Resort   – 750 euro / persoana cu demipensiune

Hotel Jungle Beach by Uga Escapes –  1120 euro/ persoana cu demipesiune

Hotel  Royal Palms Beach Hotel – 1110 euro / persoana  cu all inclusive 

Tariful include:
– Bilete avion Bucuresti – Colombo si retur
– cazare 7 nopti cu tipul de masa ales in functie de hotel
– transfer Aeroport-Hotel-Aeroport

Orar de zbor:

20 .11  Bucuresti 14:25  – Dubai 21:15

21.11 Dubai 23:20  Colombo  05:25

28.11 Colombo 01:50  -Dubai  05:15

28.11 Dubai 10:00 – Bucuresti 13:35

7 kg de mana

20 kg bagaj de cala

Oferta valabila pana in data de 26 septembrie 2017 in limita locurilor disponibile:

Pentru detalii sau oferte pentru alte date va stam la dispozitie!

Super oferta de vacanta in Mauritius

Ce parere aveti de insula paradisului?
Eu as putea sa va povestesc cateva zile despre Mauritius, dar cel mai bine, va sugerez sa o vizitati! Este un colt de Rai!

Pentru asta, va propun urmatoarele oferte speciale:

Le Peninsula Bay Beach Resort 4* – 1195 euro/persoana in camera dubla cu all inclusive

Hotel Riu Creole 4* – 1365 euro/persoana in camera dubla cu all inclusive

Shandrani Beachcomber Resort and Spa 5* – 1955 euro/persoana in camera dubla cu all inclusive

The Westin Turtle Bay Resort & Spa 5* – 2170 euro/persoana  in camera dubla cu all inclusive

Tarifele includ:

 • bilete de avion cu toate taxele incluse cu plecare in 4 noiembrie
 • cazare 7 nopti cu all inclusive
 • transfer aeroport-hotel-aeroport

Tarifele nu includ:

 • asigurare medicala
 • excursii optionale

Oferta este valabila DOAR pana pe 23.06.2017

Pentru alte perioade sau alte hoteluri nu ezitati sa ne contactati!

Early booking Egipt cu zbor din Romania

 SUPER-TARIFE, zbor din România!

Zbor miercuri din CLUJ și BUCUREȘTI

sejur 1 săptămână

21 iunie

(doar din București)

28 iunie 5, 12, 19, 26 iulie, 2, 9, 16, 23, 30 august 6, 13, 20, 27 septembrie
4* THE GRAND HOTEL

all inclusive  

259 279 329 289
5* THE GRAND RESORT

all inclusive  

279 299 359 319
4*+ SIVA GRAND BEACH

all inclusive  

297

deluxe

347

deluxe

389 349
5* GRAND MAKADI

all inclusive  

329 399 429 389
5* MAKADI PALACE

all inclusive  

359 419 459 419
5* SUNWING WATERWORLD

all inclusive   AQUAPARC!

560

grand suite

640

grand suite

529 489
5* MAKADI SPA

all inclusive  

489 589 559 569

*Tariful include transport, transfer, cazare (adult in camera dubla standard), masa cf ofertei, ghid local.Tarif copil: 239 EUR/pers.Nu include taxa de aeroport si suplimentul kerosen: 160 EUR/pers.Limita bagaj de cala: 20 kg pe persoana !

Data: 21.02.2017.Tarife valabile până-n 28 februarie in limita disponibilitatilor,

Taxa de viza nu este inclusa si este 28 €/pers., care poate fi platit in numerar la fata locului.

Qatar Travel Festival 2017

Qatar Airways Travel Festival Ianuarie 2017

Qatar Travel Festival 2017

Qatar a anuntat primele oferte pentru toate rutele pentru anul 2017.

Oferta este valabila intre 9 ianuarie 2017 si 16 ianuarie 2017 pentru calatorii intre 11 ianuarie 2017 si 15 decembrie 2017.

Destinatii si tarife:

Bucuresti (OTP) Abu Dhabi (AUH) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 303 Euro
Bucuresti (OTP) Abu Dhabi (AUH) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,097 Euro
Bucuresti (OTP) Adelaide (ADL) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 868 Euro
Bucuresti (OTP) Adelaide (ADL) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 3,056 Euro
Bucuresti (OTP) Auckland (AKL) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,003 Euro
Bucuresti (OTP) Auckland (AKL) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 3,166 Euro
Bucuresti (OTP) Bahrain (BAH) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 434 Euro
Bucuresti (OTP) Bahrain (BAH) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,079 Euro
Bucuresti (OTP) Bali/Denpasar (DPS) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 651 Euro
Bucuresti (OTP) Bali/Denpasar (DPS) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,297 Euro
Bucuresti (OTP) Bangkok (BKK) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 568 Euro
Bucuresti (OTP) Bangkok (BKK) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,819 Euro
Bucuresti (OTP) Beijing (PEK) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 404 Euro
Bucuresti (OTP) Beijing (PEK) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,815 Euro
Bucuresti (OTP) Cape Town (CPT) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 572 Euro
Bucuresti (OTP) Cape Town (CPT) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,996 Euro
Bucuresti (OTP) Colombo (CMB) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 478 Euro
Bucuresti (OTP) Colombo (CMB) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,060 Euro
Bucuresti (OTP) Dar Es Salaam (DAR) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 585 Euro
Bucuresti (OTP) Dar Es Salaam (DAR) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,705 Euro
Bucuresti (OTP) Delhi (DEL) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 503 Euro
Bucuresti (OTP) Delhi (DEL) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,444 Euro
Bucuresti (OTP) Dubai (DXB) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 243 Euro
Bucuresti (OTP) Guangzhou (CAN) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 504 Euro
Bucuresti (OTP) Guangzhou (CAN) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,190 Euro
Bucuresti (OTP) Hangzhou (HGH) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 462 Euro
Bucuresti (OTP) Hangzhou (HGH) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,639 Euro
Bucuresti (OTP) Hanoi (HAN) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 589 Euro
Bucuresti (OTP) Hanoi (HAN) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,240 Euro
Bucuresti (OTP) Ho Chi Minh City (SGN) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 557 Euro
Bucuresti (OTP) Ho Chi Minh City (SGN) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,119 Euro
Bucuresti (OTP) Hong Kong (HKG) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 461 Euro
Bucuresti (OTP) Hong Kong (HKG) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,830 Euro
Bucuresti (OTP) Jakarta (CGK) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 507 Euro
Bucuresti (OTP) Jakarta (CGK) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,894 Euro
Bucuresti (OTP) Kuala Lumpur (KUL) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 591 Euro
Bucuresti (OTP) Kuala Lumpur (KUL) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,958 Euro
Bucuresti (OTP) Kuwait (KWI) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 341 Euro
Bucuresti (OTP) Kuwait (KWI) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,035 Euro
Bucuresti (OTP) Maldives (MLE) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 643 Euro
Bucuresti (OTP) Maldives (MLE) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,214 Euro
Bucuresti (OTP) Melbourne (MEL) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 721 Euro
Bucuresti (OTP) Melbourne (MEL) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 3,054 Euro
Bucuresti (OTP) Muscat (MCT) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 381 Euro
Bucuresti (OTP) Muscat (MCT) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,211 Euro
Bucuresti (OTP) Perth (PER) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 893 Euro
Bucuresti (OTP) Perth (PER) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,846 Euro
Bucuresti (OTP) Phuket (HKT) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 603 Euro
Bucuresti (OTP) Phuket (HKT) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,574 Euro
Bucuresti (OTP) Seoul (ICN) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 504 Euro
Bucuresti (OTP) Seoul (ICN) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,885 Euro
Bucuresti (OTP) Seychelles (SEZ) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 671 Euro
Bucuresti (OTP) Seychelles (SEZ) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,256 Euro
Bucuresti (OTP) Shanghai (PVG) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 384 Euro
Bucuresti (OTP) Shanghai (PVG) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,110 Euro
Bucuresti (OTP) Singapore (SIN) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 489 Euro
Bucuresti (OTP) Singapore (SIN) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,280 Euro
Bucuresti (OTP) Sydney (SYD) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 900 Euro
Bucuresti (OTP) Sydney (SYD) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,978 Euro
Bucuresti (OTP) Tokyo (NRT) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 513 Euro
Bucuresti (OTP) Tokyo (NRT) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,219 Euro
Bucuresti (OTP) Windhoek (WDH) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 580 Euro
Bucuresti (OTP) Windhoek (WDH) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 2,455 Euro
Bucuresti (OTP) Zanzibar (ZNZ) Economy 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 557 Euro
Bucuresti (OTP) Zanzibar (ZNZ) Business 16 Jan 2017 11 Jan 2017
15 Dec 2017 de la 1,714 Euro