Odata cu inceptul anului 2017 va recomand sa incepeti sa va ganditi unde v-ati dori sa va petreceti vacanta sau vacantele din acest an.

Ofertele early booking 2017

sau ofertele de inscrieri timpurii 2017, cum li se mai spune  au cele mai mici tarife in luna ianuarie 2017.

In acest an gama de oferte este foarte variata deoarece sunt din ce in ce mai multe zboruri din tara catre multe destinatii turistice din lume.

O destinatie noua, operata  in 2017 din Bucuresti este Gran Canaria – Spania.

De ce Oferte Early Booking 2017?

Deoarece in mod normal facand o rezervare cu early booking, beneficiezi de cele mai mari reduceri pentru pachetul turistic pe care il doresti, si pentru ca POTI ALEGE CEEA CE ITI DORESTI, deoarece majoritatea pachetelor sunt disponibile si se confirma in aceasta perioada.

Dupa ce incep sa se faca rezervari, o parte din pachete nu se vor mai confirma deoarece fiecare hotel aloca un numar limitat de camere pe care le vinde cu reducere early booking. Dupa ce acest numar de camere este epuizat hotelurile confirma rezervarile doar la tariful de lista fara nici un fel de reducere.

De ce exista Oferte Early Booking?

Ofertele early booking exista din cel putin 2 motive foarte importante.

In primul rand hotelierii isi doresc sa isi asigure un grad de ocupare pe perioada sezonului, pana la inceputul sezonului.

In al doilea rand au nevoie de bani incasati in avans pentru a-si putea desfasura activitatea in extra sezon cand gradul de ocupare este mai mic, de aceea si termenele de plata sunt mult mai stricte la Ofertele Early Booking.

Sunt persoane care asteapta Oferte Last Minute 2017.

Sunt si acet tip de oferte o varianta dar o sa va explic de ce va recomand Ofertele Early booking in favoarea Ofertelor Last Minute.

Ofertel Early Booking se adreseaza persoanelor care isi pot planifica perioada de concediu, si care nu pot pleca oricand si oriunde, la orice buget si la orice hotel.

Cu alte cuvinte, atunci cand stii cand ai concediu, cand te hotarasti unde vrei sa mergi, si eventual ai o idee despre hotelul pe care il vrei este bine sa faci o rezervare pentru un Sejur Early Booking 2017.

Ofertele Last Minute se adreseaza in general persoanelor care nu isi pot planifica concediul, care pot pleca oricand si oriunde, sau pentru care nu conteaza hotelul in care se vor caza. Ofertele Last Minute se traduc in general cu „ce ramane nevandut”. De multe ori pot fi hoteluri foarte bune la un tarif comparativ cu tariful unei Oferte Early Booking, dar de cele mai multe ori sunt hotelurile care nu se rezerva pana cu putin timp inainte de plecare. Nu se rezerva si apar ca si Oferte Last Minute poate datoritata unui raport calitate pret incorect, sau datorita unor servicii slabe pe care le ofera hotelul, sau pur si simplu nu se rezerva.

Asa apar ofertele last minute(ce ramane nevandut, unde ramane nevandut).

In concluzie , daca perioada concediului tau este fixa, si iti doresti o anumita destinatie nu este recomandat sa astepti o oferta last minute, deoarece exista riscul  sa nu mai gasesti locuri la avion pe destinatia respectiva, sau camere la hotelul unde ti-ai dori sa te cazezi.

O alta recomandare daca va decideti sa rezervari un sejur cu reducere Early Booking, este sa faceti o asigurare de calatorie care sa includa si storno. Deoarece conditiile unei rezervari cu Early Booking sunt destul de stricte si nu se pot face anulari, in cazul unor probleme serioase, de sanatate  sau a altor probleme care pot aparea, este recomandat sa aveti o astfel de asigurare care sa va restituie banii in cazul unui incident neprevazut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *